Viser alle 12 resultater

  End of content

  End of content

  Tryk på tasker med dit helt eget design

  Vi har et meget stort udvalg af tasker til forskellige brug, uanset om du gerne vil have en god skovtur med familien eller blot ønsker at tilbyde dine ansatte en taske, som de kan have deres computer i.

  Når det kommer til køletasker har vi tre forskellige størrelser, nemlig small, medium og large. På alle de tasker, som vi sælger, kan vi tilbyde dig god tryk i høj kvalitet – og modsat nogle af vores konkurrenter, vil trykken hos os ikke blive slidt ned så let.

  Som vi nævnte i indledningen har vi også PC tasker med forskellige formål. Som udgangspunkt kan du få en PC taske, hvor der også vil være plads til at kunne have forskellige dokumenter, hvilket er rart, hvis man arbejder med mange papirer dagligt.

  Vi har også rygsække, som kan bruges til voksne og børn. Disse rygsække er gode til at opbevare ting i, uanset om det er indkøbsvarer, dokumenter, bøger eller noget helt andet – her er det kun dig der sætter grænsen.

  Vi har også en helt normal taske, som bruges til at handle ind med. Her er kvaliteten i toppen (ligesom vores andre produkter), så du ikke behøver at være bange for at hanken går i stykker. Der er ligeledes god plads, uanset om du skal købe ind til dig selv eller den store familiemiddag.

  Til sidst kan vi nævne, at vi også har nogle klassiske, men flotte og moderigtige skuldertasker. Disse tasker er særligt populære hos det kvindelige køn, som elsker at gå med dem – uanset om det er derhjemme eller på arbejdet.

  Ring: 41312635

  Vi leverer det tasketryk du ønsker

  Uanset hvor mange stk af de forskellige tasker du ønsker, kan vi levere det til dig. Vi kan desuden også proppe tryk på de mange tasker, så du får gratis reklame når dine ansatte går med taskerne offentligt.

  Udover markedsføringsværdien vil dine ansatte også være meget taknemmelige for at kunne få en gratis taske af sin arbejdsgiver. Når man giver gaver på denne måde, vil man kunne mærke et boost i arbejdsmoralen.

  Vi kan også opfylde ønske om specielle farver, hvis dette ønskes. På denne måde kan vi bedre ramme dine ansatte – ligesom at vi også kan få taskerne til at se professionelle ud, hvis du ønsker at der skal være en råd tråd mellem designet i din virksomhed.

  Køber du hos os, vil der være 8 dages leveringstid. Ved hurtigere levering opkræves der et ekstra tillæg, alt efter prisen.