Om os

Om os

Nordictryk har en vision om at levere tryk i god kvalitet til andre virksomheder og personer. Vi leverer tryk på alle former for tøj, uanset om det er en ekspreslevering eller blot en normal levering du leder efter.

Vores placeringen gør at vi har gode leveringsmuligheder for dig, uanset hvor du befinder dig i København. Vi er Danmarks billigste virksomhed som tilbyder tryk på tøj, og det har vi opnået uden at gå på kompromis med vores kvalitet – For textiltryk og hurtig levering er noget vi kender til. Vil du gerne prøve os af før du laver den helt store bestilling, tilbyder vi en prøvetryk på textilets pris + 300 kr. pr. farve excl. moms.

På vores hjemmeside kan du finde alle de oplysninger du har behov for. Skulle du stå tilbage med nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på vores mail, som er Info@Nordictryk.dk eller via telefon 41312635. Når vi bestiller vores varer hjem, sørger vi for at det er af den bedste kvalitet. På denne måde undgår vi skuffelser hos jer og hos os. Alt vores tøj fås i mange forskellige varianter – og det samme gør vores tryk.

Vi leverer til alle

Vi gør en stor ære i at levere til alle, uanset hvilke behov de har. Siden vores start har vi leveret til mange brancher. Vi kender derfor næsten allerede dit behov i det sekund vi får af vide, om du er en virksomhed, organisation, sportsklub eller forening.

Vi forstår også vigtigheden ved at man har flot profiltøj – og at ens medarbejdere ser professionelle og pålidelige ud, uanset om det er i butikken, i en reception eller et helt tredje sted. Når du har bestilt din vare har du mulighed for selv at hente, eller få os til at sende varerne til dig.

Ingen opgave er for stor til os

Når du vælger os til at klare din opgave, kan du være sikker på at du får levering til tiden. Leveringsdygtighed er noget vi går meget op i – og ingen opgave vil derfor være for stor til os.

Vi foretrækker et tæt samarbejde med dig, og vi vil i fællesskab kunne finde en løsning på en deadline, som vi begge kan være tilfredse med. Ved at have en længerevarende samarbejde vil vi også hurtigt kunne finde ud af hvad vi forventer af hinanden og der vil ikke komme til at ske nogen misforståelser. Vi kan trykke på lyse og mørke varer – og vores priser er faldende alt efter hvor stort dit behov er.

Vi er meget interesseret i at høre fra dig, uanset hvor stort eller lille et behov du har. Kontakt os på vores telefon og så vil vi kunne finde ud af noget i fællesskab – for vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds.