Viser alle 3 resultater

  End of content

  End of content

  Keyhanger med tryk

  Når det kommer til keyhangers, kan vi ærligt fortælle at vi samarbejder godt med vores leverandør. Vi ved nemlig hvor vigtig en keyhanger er for dig – og når du gerne vil have tryk på dine keyhangers, kræver det at det bliver så præcist som du vil have det.

  Vi har sørget for at der kom tryk på keyhangers i mange år – og vi modtager stadig flere og flere ordre inden for dette område, så hvorfor skulle du ikke være den næste?

  En keyhanger er en billig måde hvorpå du kan markedsføre din virksomhed på, såfremt at du ønsker at dit logo skal fremstå. Det er også en måde, hvorpå du virkelig fastlægger din virksomheds brand. Keyhangers er dog ikke gode, hvis du kun ønsker keyhangers – som udgangspunkt bør du også kigge på nogle af vores andre produkter, som også har en stor effekt på din virksomheds brand.

  Vi sørger for at det kan betale sig for dig, at bruge os til at lave tryk på dine keyhangers. Vi har derfor ikke noget opstartsgebyr og vi kan producere over 4000 keyhangers, hvis det er dette du ønsker. Du stiller kravene og vi opfylder dem.

  Da vi er interesseret i at indgå i et længere samarbejde med dig, vil vi gerne høre mere om hvilke behov du skal have imødekommet, inden vi starter vores produktion. Når alt er på plads og den endelige ordre er lavet, vil vi kunne levere indenfor 8 dage.

  Vil man gerne have sine keyhangers hurtigere kræver dette et ekstra tillæg.

  Ring: 41312635

  Vis dit firmalogo med en keyhanger

  Hvis du gerne vil se hvordan dine fremtidige keyhangers kommer til tilbyder vi at du kan bestille et prøvetryk til en billig pris. Alle vores keyhangers er fremstillet med slidstærke materialer. På denne måde holder dine keyhangers i lang tid, og med dit firmas logo på er du garanteret gratis markedsføring mange år frem.

  Vores keyhangers er, ligesom alle andre af vores produkter, langtidsholdbare. Om fem år vil flere af dine ansatte stadig kunne bruge de selvsamme keyhangers, som du bestilte her hos os. Selvom vores keyhangers er langtidsholdbare og fremstillet af de bedste materialer, kræver vi ikke overpris som mange andre af vores konkurrenter gør. Vi sørger for at holde prisen i bund – og jo flere du bestiller, desto mindre vil prisen blive pr. stk.

  Hold dit brand inden for rækkevidde med personlige nøgleophæng. Funktionel og salgsfremmende, alt i ét. Bestil din ordre i dag for ekspreslevering og få indflydelse!