Viser alle 5 resultater

  Dame skjorte med tryk

  Står du og mangler den perfekte skjorte? Så behøver du ikke at lede længere.

  NordicTryk har et bredt udvalg af dame skjorter af høj kvalitet, som vil sætte en stopper for din jagt efter den ideelle skjorte – et musthave i din garderobe.

  Vi tilbyder også tryk på din dame skjorte til både professionel og personlig brug.

  Ønsker du at øge din virksomheds synlighed med logo og navn på de ansattes skjorter, er du kommet til det rette sted. Vores skjorter til damer med print er også oplagt for dig, der blot ønsker at gøre din skjorte personlig med et iøjnefaldende mønster som print.

  Gå på opdagelse i vores udvalg af figursyede skjorter til kvinder, som har et væld af farver at vælge imellem, og bestem dit eget design.

  Strygefrie skjorter med langtidsholdbart print

  Aldrig mere skal du stå tidligere op om morgenen for at stryge din rynkede eller krøllede skjorte, hvis du handler hos os i NordicTryk. Vores skjorter til damer med print er strygefrie takket være vores væskeblokerende og overfladebehandlede materialer.

  Derudover er vores print langtidsholdbart og utrolig modstandsdygtigt. Der er altså ingen grund til at bekymre dig over, om printet mon går af i vask eller bliver slidt op med tiden. 

  Skjorterne er velegnede til forskellige trykmetoder som serigrafisk tryk, transfertryk og billedtryk.

  Samtidig er vores dame skjorter med print lavet af materiale, der gør dem behagelige at have på og nemme at vedligeholde.

  Find den perfekte skjorte

  Hvis du er i tvivl om, hvilken skjorte du skal vælge, så tjek vores mørkeblå skjorte til damer ud. Skjorten med lækker stretch kvalitet er oplagt til både arbejde og særlige lejligheder. 

  Lyder en lyseblå Oxford-dameskjorte med hvide knapper i stedet mere som noget for dig? Eller en klassisk poplinskjorte, som blandt andet kan fås i sort? Så frygt ej, det tilbyder NordicTryk også.

  Få et tidløst look med vores dame skjorter – enten med eller uden tryk.