Viser alle 16 resultater

  Forklæde med tryk

  Forklæder med tryk er en effektiv måde at brande sin virksomhed på. Hos Nordictryk har vi specialiseret i at lave kvalitets tryk. Vi har et bredt udvalg af forskellige forklæder i forskellige klassiske designs. Vores forklæder er alle designet til at servicere arbejdsmiljøet på bedst mulig vis. Af denne årsag, finder man forklæder som hjælper en med at komme igennem arbejdsdagen. Forklæder som er behjælpelige, og ikke forhindrende.

   

  Klassiske forklæder
  Vi tilbyder klassiske forklæder, så som vores normale forklæde i både lang, kort, og en udgave med smæk. Vores forklæder er en populær beklædning at få tryk på. Forklæder med tryk

  De er lavet i 50 % CVC bomuld og 50 % polyester. Der medfølger lommer, og lommeåbninger. Vores klassiske forklæde kan fås i sort, og hvid farve.

  Udover vores klassiske forklæder, finder man forskellige specialiserede udgaver af forklæder. Her iblandt smækforklæder, forstykker, og sandwitch forklæder. Alle vores smækforklæder er brugervenlige, og med de forskellige varianter, kan man finde nogle til forskellige behov. Fx. så har vores raw smækforklæde barista stroppe, og de er mulighed for at smækken kan bukkes om. Ved at bukke smækken, kan den nu bruges som et tjenerforklæde.

  Størrelser:
  Vi bestræber os efter, at tilbyde alle vores forklæder i størrelserne XS, S , M, L ,XL ,XL 3XL & 4XL.
  Bestiller man flere af gangen, så er prisen lavere, og det er gældende, selvom man bestiller dem i forskellige størrelser.


  Vask:

  For at gøre det nemmere for vores kunder, finder man på vores produktside den tilsvarende vaskeinstruktion, som hvert produkt skal vaskes efter. Den korrekte vasketeknik kan forlænge livstiden af forklæderne, og modsat vis, kan den forkerte vask forvrænge livstiden for forklæderne. Er man i tvivl, og har spørgsmål efter handlen er foretaget, er det ingen undtagelse for at vi stadig står klar til at rådgive.

  Forklæder er noget af det mest effektive tøj at afsætte tryk på

  Udover forklæder er behjælpelige for tjenere når de skal udføre deres arbejde, er forklæder også effektive til branding.

  Der skabes et tættere bånd til logoet, når logoet bæres af medarbejdere, som giver en god service. Det vil betyde, at logoet for fremtiden vil blive associeret med en god service, og det gør det nemmere at huske. I stedet for et tryk, som bare er til stede, er det altså mere effektivt, når logoet bliver personificeret. Yderligere, er forklæder med tryk effektive, fordi de fleste der bærer på forklæder, er ude for en arbejdsdag, hvor de skal gå meget. Det gør at logoet bliver mere synligt for gæsterne.

  Hvad kan man trykke når man bestiller forklæder med tryk?
  Specielt for vores forklæder er det populært at få trykket ens logo. Vi bestræber os altid for at give vores kunder så mange muligheder som muligt, så deres ønsker kan realiseres. Dog er det forskelligt for hver enkelt forklæde med tryk, hvilke muligheder der er til rådighed.

  Farver
  Det er forskelligt hvilken farve, som trykket kan laves i . For at gøre det simpelt, så kan man tilgå vores produkt side og finde de tilsvarende farver, som vores forklæder kommer i, og derfra bliver det også nemmere at vælge farven, som trykket skal komme i. Har man et specifikt logo, som man ønsker i original farver, så kan vi også lave en liste med de mulige varianter, som det kan tilbydes på. Yderligere, er det også muligt at få flere farvet tryk, eller mere end 1 tryk pr. forklæde. For specificerede henvendelser, så kontakt os via vores kontaktformular.

  Hvilken teknik bruges til tryk?

  Der findes flere forskellige trykteknikker, som man kan bruge når man skal trykke logoer på tøj. Vi tilbyder 3 teknikker, så vi kan vælge den bedste til alle situationerne. De forskellige vaske teknikker inkluderer:

  Vandfarvetryk:
  Vandfarve Trykket er en teknik som tåler strygning, og anbefales til lyse forklæder.

  Gummitryk:
  Gummitryk er den stærkeste form for tryk til vores forklæder. Til gengæld er det ikke en smart løsning, hvis det forventes at forklæderne skal stryges, fordi at trykket kan smelte.

  Transfertryk
  I modsætning til de andre 3 teknikker gør transfer trykket ikke brug af et direkte tryk, men placeres i stedet på transferpapir, som derefter lægges på tøjet.

  Man kan lære mere om vores trykteknikker på vores trykteknikker på siden her.