Viser alle 19 resultater

  End of content

  End of content

  Gør dine medarbejdere og kunder tilfredse med det rigtige arbejdstøj med tryk

  Arbejdstøj med tryk spiller en vigtig rolle for en ansat. Med arbejdstøj pålægges der værdi hos den enkelte, men også over for omverdenen. Det er både et tegn på et større fællesskab og sammenhold for den ansatte at have arbejdstøj på, men udviser professionalisme for omverdenen.

  I Danmark er det blevet normen for virksomheder at købe arbejdstøj til deres medarbejdere i Danmark, og det skaber tillid til kunderne, fordi de fremmede medarbejdere let kan genkendes, hvis de har arbejdstøjet på, og der skal laves en montage, eller en anden service hvor der kræves fysisk kontakt med kunden.

  Arbejdstøj er også vigtigt for den enkelte medarbejder. Mange arbejder med fysisk hårde opgaver dagligt, og her er det vigtigt at tøjet de har på er åndbart, af et materiale med stræk i sig, og behageligt tøj til en længere arbejdsdag.

  Alle disse ting er der tænkt på hos Nordictryk, så hvis man vælger arbejdstøj fra os, er man sikker på at få varer der lever op til disse forventninger.

  Hvilken værdi kan arbejdstøj fra Nordictryk pålægge medarbejderne?

  • Arbejdstøj giver en bedre arbejdsmorale, og derved et forbedret samarbejde. Det forbedrede samarbejde ses enten ved en forbedret produktion, når man anskaffer sig arbejdstøj med ens virksomheds logo, eller ved bedre udførelse af arbejdsopgaverne.
  • Arbejdstøjet er sikkert
   Der bruges de bedste materialer på markedet, og derfor går arbejdstøjet ikke så let i stykker.
  • Arbejdstøj til forskellige arbejdspladser
   Vi har arbejdstøj passende til den seriøse arbejdsplads, og vi kan også levere til den mere afslappede arbejdskultur.
  • Flexibel levering af tøjet
   For vores arbejdstøj vil der være mange muligheder, som man kan vælge imellem. Vores størrelser er meget forskellige, og hvis man skal bruge en størrelse som vi ikke har på nuværende tidspunkt, kan man kontakte os.

  Arbejdstøj til alle typer jobs

  Da vi er så fleksible, og har mange valgmuligheder når det kommer til arbejdstøj kan vi levere arbejdstøj til begge køn. Alt efter hvilket type arbejdstøj du har, kan vi ramme hver persons stil helt præcist.
  Vores arbejdstøj kan også bruges på mange forskellige typer af mennesker, og hvis du har en arbejdsplads hvor der arbejder flere forskellige typer kan vi finde ud af en god løsning.

  Der er forskel på hvad for en type tøj der vil passe godt til en medarbejder alt afhængigt af hans profession.
  Har man medarbejdere med mange forskellige professioner, så kan det være en god ide at finde dem noget arbejdstøj som passer deres individuelle arbejde, og derfor købe forskelligt arbejdstøj.

  Rød tråd gennem designet

  Har man fundet det rette arbejdstøj med tryk, kan man yderligere skabe en rød tråd igennem ens design med sit arbejdstøj. Det kan man fx. gøre ved at tilkøbe muleposer. Med muleposer kan man få sit logo printet på forsiden af posen. Poserne er lavet af et holdbart materiale, og ved at bære flere ting med sit logo på, får man et mere fuldendt design. Det samme kan man gøre med kasketter & caps eller med andet tøj. Alle tøjkollektioner man finder på vores side er der mulighed for at trykke.

  Produkter til hver sæson

  Hos Nordictryk kan man finde arbejdstøj med tryk til hver sæson. Om det er varmt tøj som vinterjakker, eller mindre varmt tøj i slidstærke materialer, finder man forskellige muligheder på vores shop.

  Arbejdstøj til forskellige formål
  Vi tilbyder veste, shorts, og bukser med refleks. I nogle arbejdsmiljø er det en nødvendighed at have refleks på, og vi tilbyder dette i høj kvalitet.

  Professionelt arbejdstøj
  Udover slidstærke materialer, så er der andre behov der skal dækkes når det kommer til professionelt arbejdstøj. Vores professionelle arbejdsbukser er et godt eksempel på dette. Ud over slidstærke materialer, er der et fokus på forstærkning af visse områder, og lettere tilgængelighed for at bruge hylster lommerne. Læs meget mere på vores produktbeskrivelser, og tag endelig kontakt hvis der er nogle spørgsmål. Vi står klar til at hjælpe.
  Når det kommer til arbejdstøj, er det vigtigt med det rigtige tryk. Selvom man står med det rigtige billede, er der flere muligheder der skal træffes. Bla. den rigtige trykteknik. Den rigtige trykteknik afhænger både af materialet, hvorpå logoet skal trykkes, og ens budget. Der er forskel på hvor meget man skal betale for fx. vandfarvetryk kontra transfertryk.

  Billigt arbejdstøj med tryk til en god værdi for pengene

  Billigt arbejdstøj er ikke det eneste vi sælger. Vi har meget billige og fleksible priser, hvilket gør at selv den mindste virksomhed har råd til at handle hos os. Er du er en stor virksomhed, har du mulighed for at købe meget arbejdstøj af gangen, og derfor vil du naturligvis også få en vis form for besparelse.

  Hos Nordictryk har vi valgt at tilbyde den bedste service muligt, og satse på tilbagevendende kunder. Derfor har vi presset prisen helt ned, eftersom vi er sikre på, når først man har handlet, at man vil vende tilbage.

  Placering af trykket

  Det er faktisk helt op til en selv, hvor man gerne vil placere arbejdstøjet henne. Der er mange der benytter standard placeringerne. Disse placeringer er i årevis blevet brugt, og der er blevet eksperimenteret meget med placeringen af trykket de seneste 100 år. Alligevel, kan der i nogle tilfælde laves et pænere tryk, hvis det placeres anderledes. Det kan være at det arbejdstøj man har valgt allerede er mættet ved logoets placering, og derfor står det ikke lige så meget frem som man ønsker. Udseendet er også subjektivt, og det er ikke en dårlig ide at eksperimentere med at placere tryk på andre lokationer end standard lokationerne.

  Hvad er standard lokationerne?

  For trøjer med tryk, t-shirts med tryk, og sweatshirts med tryk er det standard lokationen på venstre side af brystet.

  For kasketter og caps er det meget normalt at placere trykket centralt på midten af kasketten. Det er ikke ofte man ser bukser med tryk, men det kan sagtens være det rette valg. Pga. at det ikke er ofte, så findes der ikke en standard lokation.