Viser 1–28 af 53 resultater

  Tryk på sportstøj

  Hvis du leder efter sportsartikler er vi det rette sted for dig. Vi har nemlig meget lækkert tøj, som er lavet til at dyrke motion i – uanset om det er på fodboldbanen, til en løbetur eller noget helt tredje.

  Alle vores sportsartikler er lavet af det fineste kvalitet, som gør det sjovt at være ude at løbe og dyrke motion generelt. For at gøre din oplevelse god har vi løbebluser, løbebukser og active dragter.

  Du kan vælge mellem et stort udvalg af alle dele. Hvis du har svært ved at vælge, har vi også et pakke tilbud til dig, som står og skal bruge mellem 10 og 50 sæt. Ved at benytte dig af vores pakketilbud kommer du til at spare op til 20%.

  Vi tilbyder ligeledes tryk på dit kommende sportstøj, hvilket gør at du kan fremhæve den sportsklub, som du er knyttet til – eller en virksomhed, hvis det er tilfældet.

  Vil man blot forkæle sine ansatte har vi gode fritidsdragter. Disse fritidsdragter kan bruges af alle, uanset køn og størrelse. Ved at købe den samme dragt til alle dine ansatte, vil du bygge et fællesskab op, og måske vil dine ansatte endda begynde at løbe sammen for at vise, at de kender hinanden.

  Når det kommer til bukser har vi hotpants og sweatpants. Vi har også sport- og fritidsshort. Disse bukser er designet til at dyrke motion i, og uanset hvem der bevæger sig i dem, vil man kunne mærke en følelse, som man ikke får ved at løbe i normale bukser.

  Ring: 41312635

  For sportstøj med tryk da størrelser kan variere

  Vores størrelser kan variere, alt efter hvilket produkt du ønsker at købe. Klikker du dig videre ind på det enkelte produkt, vil du kunne se hvad vi tilbyde af forskellige størrelser og farver.

  Som udgangspunkt har vi alle størrelser mellem XS og XL. Det kan selvfølgelig ske, at du skal bruge større eller mindre størrelser, og her vil vi anbefale dig at tage kontakt til os. Kender vi alle dine behov, kan vi hurtigt afgøre om vi vil kunne levere i en størrelse større eller mindre.

  Kvaliteten på vores bukser er, som vi allerede har nævnt, god. Vi sørger for at alle vores leverandører kun benytter sig af det bedste materiale som der findes. Ved at bruge gode råvarer, ved vi at dit personale eller de folk, som du køber sportstøjet til, vil få en god oplevelse, når de skal ud og løbe.

  Løft dit sportstøjsspil med printede designs fra Nordic Tryk. Hold dig komfortabel og stilfuld under din træning. Udforsk vores samling nu.