Viser 1–28 af 29 resultater

Kategorier

Populære produkter i denne kategori

End of content

End of content

Polo shirts i alle farver og typer

Vi har et stort udvalgt i polo shirts. De findes i flerfarvede, ensfarvede, stribede og mange varianter.
Vores store udvalg gør, at du har mulighed for at finde netop den polo shirt, du mangler til lejligheden, og som passer til din smag.

Polo shirts er anderledes end t-shirts – de skal sidde perfekt. Grundet designet i en polo, kan trøjen hurtigt føles irriterende, hvis den ikke sidder helt perfekt. Vi guider dig gerne til at finde den helt rigtige model i det rigtige stof for din krop – det kan vi garantere dig for, at vi vil bruge tid på.

Vi handler altid kun med de bedste leverandører af poloer,
og du kan derfor være sikker på altid at få det bedste for pengene, når du køber en polo hos os.
Du kan få din polo i størrelse S til XXL, alt efter hvilken variant du kigger på. Det kan forekomme, vi har større eller mindre størrelser end angivet, hvis du spørger. Ellers tager vi gerne en snak med dig om, hvad dit behov er.

Udover polo shirts til voksne mænd og damer sælger vi også børnestørrelser og selvfølgelig til teenagere.

Polo shirts med tryk

Vi laver selvfølgelig helst tryk på din polo shirt. Skulle du have lyst til det, er du heldig – vi trykker nemlig alt på din polo shirt, uanset hvad du ønsker. En polo shirt er nem at trykke på, da der er god plads, så det skal være os en fornøjelse!

Med den gode plads på poloen har du mulighed for at få dit tryk placeret præcis dér, hvor du vil have det. De mest typiske tryk sidder på brystet, maven, ryggen eller ærmerne, men der er kreativ frihed.

Læs gerne mere om vores trykketeknikker, før du beslutter dig. Dem finder du i menuen ovenfor.
Mange mennesker vælger at få et tryk af deres yndlingsboldklub, og en polo er et oplagt sted at få logoet trykt på. Kan hele dit barns klasse for eksempel blive enige om én klub, er det nemt en mulighed –

men vi ved godt, at det er umuligt at blive enige. Har du andre særlige ønsker, som du ikke ved, om vi kan opfylde, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Vær forsigtig med din tøjvask

Du skal være opmærksom, når du vasker en polo – eller andet tøj – med tryk. Vasker du den for varmt eller for længe, vil trykket ofte blive slidt en smule og med tiden forsvinde helt.

Vil du passe på dit tryk, har vi lavet nogle vaskevejledninger, du kan følge. Du finder vejledningen samme sted, som du kan læse om vores trykketeknikker. De to ting hænger nemlig sammen!

Du finder også vejledning til brug af tørretumbleren under vaskevejledningen.
Ring gerne på 41312635 eller send os en mail på Info@Nordictryk.dk, hvis du har spørgsmål.