Eksprestryk

Kvalitetstryk op farten

Vi tilbyder dig muligheden for fleksibilitet og fart, hvis dit tryk skal bruges med det samme. Vi holder fast i kvaliteten af vores tryk, selv når der er fart på. Haster dit tryk, har vi lagt tid ind i vores kalender til at lave eksprestryk. For at kunne få et eksprestryk, kræver det så tidlig kontakt som muligt. Køber du tøjet hos os, er vi nødt til at have bestillingen før kl. 12 for at kunne blive færdige til samme dag. Vi kan nå at skaffe de fleste modeller samme dag.

Tager du selv tøj med, er det stadig vigtigt at bestille i god tid samme dag, men vi kan her nå at tage bestillinger efter kl. 12.
Jo større ordre, jo vigtigere er tidspunktet for bestilling.

Dag-til-dag bestillinger er også en mulighed i eksprestryk. Her kan vi bedre forberede os og få bestillingen af tøj hjem. Vi kalder ekstra bemanding ind ved eksprestryk. Det gør, at vi kan være mere fleksible end mange andre virksomheder, som tilbyder tryk. Du kan bestille et eksprestryk på alle vores produkter – uanset om det gælder t-shirts, sweatshirts, muleposer eller andet, du lige står og mangler.

Har vi ikke mulighed for at bestille varen hjem til tryk indenfor den ønskede periode, giver vi dig et ærligt svar.

Ring til os, når du bestiller eksprestryk. Det er den hurtigste metode at få kontakt med os på, og vi kan handle på ordren med det samme.

Du er selvfølgelig også velkommen til at bestille trykket fysisk i butikken. Afhentningstidspunktet aftales individuelt ved bestilling. Vi er fleksible med eksprestryk og lægger gerne en ekstra time ind for at nå dit bestilte tryk. Eksprestryk kan bruges direkte efter levering uden at tage skade.

Priser

Vi tager et tillæg ved eksprestryk for at kunne kalde ekstra hænder ind til opgaven.

Skal ordren leveres samme dag eller dagen efter, vil den blive pålagt et ekstratillæg på 100% af normalpris på fakturaen. Hvis ordren skal leveres indenfor tre dage efter bestilling, vil tillægget være på 50% af fakturabeløbet. Priserne er eksklusiv moms.