Viser 1–28 af 50 resultater

Kategorier

Populære produkter i denne kategori

 • Klassisk V-hals Økologisk t-shirt

  Fra 48.00 kr.
  • Basic t-shirt med v-hals i
   100% kæmmet og
   enzymvasket bomuld med
   en vægt på 165 g/m2.
  • Basic Cotton V-neck er et
   kvalitetsprodukt, som
   honorerer markedets krav til
   en god vare. En klassisk tshirt
   med v-hals og lycra rib,
   rundstrikket, nakkebånd og
   dobbeltstikninger ved bund
   og ærmer.
  • Findes i størrelserne:
   S, M, L, XL, 2XL, 3XL.
  • Økologisk

  Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

 • Heavy Lux T-shirt Økologisk

  Fra 52.00 kr.

  Varenr. ST102

  • Kvalitet: 100 % kæmmet og enzymvasketbomuld
  • Antracit 35 % bomuld 65 % polyester
  • Ash 99 % bomuld 1 % viskose
  • Oxford grey 85 % bomuld 15 % viskose
  • Vægt: 190 g/m²
  • Single jersey
  • Økologisk

  Vores Heavy Luxe er en god kraftig kvalitet, et eksklusivt produkt. En klassisk rundhalset T-shirt i heavy kvalitet med lycra rib. Sidesøm, nakkebånd og dobbeltstikninger.

  Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk.

End of content

End of content

T-shirts med tryk – Få trykket din egen t-shirt med kort leveringstid

Hos os kan du få dit eget tryk eller print på t-shirten. T-shirts med tryk muliggør en masse kreative muligheder for at udtrykke din personlige stil og skabe et unikt look, der skiller sig ud fra mængden. Kun fantasien sætter grænser.

Vi har derfor sørget for at have et meget bredt udvalg af forskellige t-shirts – dem kan man nemlig ikke få for mange af!

Giv t-shirten dit eget brand eller et personligt præg

En t-shirt med tryk er en fantastisk måde at give dit outfit et personligt præg eller markedsføre dit eget brand.

På NordicTryk kan du nemt designe din egen t-shirt med det motiv, tekst eller logo, du ønsker. Det er en perfekt måde at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed til dine medarbejdere, eller vise din støtte til en sag, du brænder for. Det er absolut et af de bedste måder at føre reklame på.

Vi tilbyder et hav af forskellige muligheder, når det kommer til specialdesignede t-shirts. Du kan vælge mellem forskellige farver, materialer, pasforme og designs. På den måde kan du designe den helt perfekte t-shirt, der passer til din personlige stil og behov.

Når det kommer til at designe t-shirts, er dine muligheder næsten ubegrænsede hos NordicTryk. Uanset om du vil have t-shirten med lange ærmer, en klassisk t-shirt eller en mere kropsnær model, kan du være sikker på, at dit tøj vil være af god kvalitet og med en pasform, der passer til.

Med vores bredde udvalg af tryk på t-shirts, kan du lade din designer ånd blomstre. Du kan f.eks. vælge at få dit eget billede, dit design, eller et budskab trykt på din t-shirt. Farvetryk er også en mulighed, hvilket kan give dine designs et ekstra pift. Grafikken bliver altid skarpt og præcist trykt, så du kan være sikker på, at din t-shirt bliver lige som du ønsker den.

Men det stopper ikke her. Hvad med at give en personlig t-shirt til din bedste ven? Du kan designe en unik T-shirt, der afspejler dit venskab. Eller måske har du brugt t-shirts, der trænger til nyt liv? Vores tryk på t-shirts kan forvandle dit gamle tøj til noget nyt og spændende. Hos NordicTryk er mulighederne uendelige.

Så hvorfor ikke få trykket din egen t-shirt og give dit outfit dit helt personlige præg eller promovere dit eget brand?

Se det store udvalg og skab dit eget design

Vi har specialdesignede t-shirts i mange forskellige farver, og du kan derfor få lige præcis den farve du ønsker, uanset om det er yndlingsfarven du gerne vil købe, eller at du skal matche et par bukser. Det kan også være at du står, og skal købe mange t-shirts ind til et arrangement eller en begivenhed med et farvetema.

T-shirts i forskellige størrelser og former

Størrelser har vi også mange af – fra XS til XXXL, så du kan trygt bestille i den størrelse, der passer dig bedst. En del af moden, som der ikke forsvinder er t-shirt eftersom t-shirt er blevet en meget vigtig del af dagens mode – både for mænd og kvinder.

De kommer i så mange typer, farver og stilarter, at de kan bruges til både dagligt brug, men også til fester med høj prestige. Da t-shirten først kom på markedet, havde folk svært ved at tage den til sig, men i dag er det en populær beklædning, som alle mennesker har gået med mindst en gang i deres liv. En t-shirt kan også give dig en bestemt stil.

Vil du gerne se sej og rå ud, så kan du hurtigt komme til det med en t-shirt. Vil du se mere stilren og klassisk ud, kan du også få t-shirt som fremhæver dette for dig. Valgmulighederne er mange, og det er kun dig der står med det endelige valg. t-shirt er en billig løsning til nyt tøj, og en t-shirt med eget tryk er en smart løsning til at vælge noget unikt.

Tryk på t-shirt – Muligheder at vælge imellem

Tryk på t-shirt behøver slet ikke at være dyrt. Vi ved, at tøj er dyrt i dagens Danmark. Af denne årsag, så har vi valgt at gøre vores t-shirts og relaterede tryksager billige. Faktisk er vores t-shirts i dag så billige, at de kan konkurrere med de billigste i landet. Der skal jo også være råd til at tage en bytur eller en tur i biografen med vennerne. Det får du råd til, hvis du køber dine t-shirts hos os!

Selvom vores t-shirts er billige, så sørger vi for at holde en høj kvalitet. Kvalitet er vigtig for os, og det er vores t-shirts med tryk også.

Køber du hos os, står vi inde for kvaliteten af den. Vi har både lavet en vejledning til vask og tørring af t-shirts. Den er lavet for din skyld, for at vedligeholde kvaliteten af den vare, du køber hos os.

Der tilbydes også tryk på medbragte t-shirt, hvis du ikke vil købe en helt ny t-shirt. Du skal dog være opmærksom på at det ikke er alle t-shirts vi godkender – kvaliteten kan variere meget mellem forskellige t-shirts.

Hvad koster en t-shirt med eget tryk?

Hvis du er interesseret i at skabe tilpassede t-shirts med dit eget logo, design eller tekst, er et af de første spørgsmål, du måske har, “hvor meget koster det?”.

Her vil vi se på de forskellige faktorer, der kan påvirke prisen på en tilpasset t-shirt med et trykt design, og give nogle generelle retningslinjer for prissætning.

Faktorer, der påvirker prisen på specialdesignede t-shirts

Prisen på tilpassede t-shirts med tryk kan variere afhængigt af en række faktorer, herunder:

1. Mængde

Jo flere t-shirts du bestiller, desto lavere er prisen pr. t-shirt. Dette skyldes, at opsætningsomkostningerne til trykning af designet bliver spredt ud over et større antal t-shirt. Som et resultat er det ofte mere omkostningseffektivt at bestille en større mængde af dem på én gang, i stedet for at bestille en lille mængde flere gange.

2. Type af t-shirt

Typen af t-shirt, du vælger, kan også påvirke prisen. For eksempel vil print i høj kvalitet sandsynligvis koste mere. På samme måde kan t-shirts fremstillet af premium materialer som økologisk bomuld eller bambus også være dyrere.

3. Type af tryk

Der er flere forskellige trykteknikker, der kan bruges til at trykke et design på en t-shirt, herunder transfertryk, digital trykning og broderi. Hver teknik har sine egne fordele og ulemper, og omkostningerne kan variere afhængigt af, hvilken teknik der bruges.

4. Kompleksitet af design

Kompleksiteten af det design, du ønsker at trykke, kan også påvirke prisen. Et simpelt, ensfarvet design vil sandsynligvis være billigere end et flerfarvet design med masser af detaljer.

5. Antal Placeringer af tryk

Antal placeringer af print på t-shirten kan også påvirke prisen. For eksempel vil flere trykninger end blot et påvirke prisen.

Generelle prissætningsretningslinjer

Så hvor meget kan du forvente at betale ved bestilling af specialdesignede t-shirts med tryk? Her er nogle generelle prissætningsretningslinjer at holde i tankerne:

Ved bestilling af et grundlæggende, ensfarvet design på en generisk mærke skjorte, kan du forvente at betale omkring DKK 50-100 pr. t-shirt, afhængigt af den bestilte mængde.

For et mere komplekst design med flere farver eller en premium t-shirtmateriale kan omkostningerne stige til omkring DKK 100-200 pr. styk eller mere, afhængigt af faktorer som type og trykkemetode.

Husk, at disse er generelle retningslinjer, og prisen kan variere afhængigt af din specifikke situation. Det er altid en god ide at få et tilbud fra os for at få en mere præcis idé om omkostningerne.

Tryk på t-shirt - økologisk

T-shirts kan tilpasses efter behov og de kan tilpasses i følgende varianter:

 • T-shirt med logo
 • T-shirt med print
 • T-shirt med tryk

Udover t-shirts tilbyder NordicTryk også hættetrøjer, trøjer og jakker, der kan personliggøres med dit design, tekst eller fotos. Vi har alt fra bomuld til polyester beklædning, der alle er af god kvalitet og med en pasform der passer til dig. Hættetrøjer og trøjer er især populære, og du kan tilføje dit holds motiv eller logo for at styrke sammenholdet. Og hvis du er på udkig efter en gave, kan vores sortiment af fotogaver være lige hvad du har brug for. Vælg mellem vores skabeloner eller lav dit eget design, vælg størrelse, og vi tager os af resten!

For virksomheder tilbyder vi også reklameartikler, der kan hjælpe med at udbrede dit budskab. Fra t-shirt med tryk til tasker og plakater, kan vi trykke din grafik på næsten enhver type stof. Dette er en fremragende måde at skabe synlighed og reklame for din virksomhed, og samtidig give noget af værdi til dine medarbejdere eller kunder.

Uanset hvad du er på udkig efter, fra t-shirts med tryk til andre former for tekstiltryk, er vi her for at hjælpe. Vi har et bredt udvalg af stilarter, ærmer og materialer at vælge imellem, og vi ser frem til at bringe dit design til liv. God fornøjelse med at udforske alle de muligheder, vi har at tilbyde. Vi glæder os til at forvandle dit tøj med et unikt print.

Står du og skal bruge t-shirts , så ring gerne på +45 4131 2635 eller send os en mail på Info@Nordictryk.dk, hvis du har spørgsmål. Er du fra et firma, vil det være en fordel at lave en firmaaftale sammen med os.