Skjorte med tryk

Viser alle 12 resultater

Tryk på Skjorter

Vi har mange forskellige skjorter på vores lager. Alle vores skjorter er lavet af den fineste materiale, som giver et fornemt og smukt look på den som bærer skjorten. Når det kommer til skjorter har vi både arbejdsskjorter, mens vi også har skjorter til business, caféer og meget andet.

Mange af vores modeller kan fås med både korte og lange ærmer. For at finde ud af om den skjorte du leder efter kan fås med lange og korte ærmer, skal du klikke dig videre ind på produktet. Her vil du også kunne finde prisen pr. stk og hvad prisen er inkl. og excl.

Som en ekstra luksus til dig der bestiller skjorterne tilbyder vi også en figursyet skjorte, så de passer perfekt på alle dine ansatte. Dette gælder dog kun de kvindelige modeller.

Vores skjorter kan ikke fås i alle farver. Tværtimod kan de fås i 4 forskellige farver, nemlig hvid, lys, blå og grå. Vores skjorter er lavet af fin kvalitet, som er 70% polyester og 30% bomuld. Dette kan dog variere alt efter hvilken skjorte du vil have.

At have en skjorte har i lang tid været obligatorisk at have i ens garderobe. Det er desuden også noget som enhver professionel arbejdsplads bør kræve af deres ansatte – men i stedet for at få dem til at købe skjorterne, kan arbejdspladsen købe skjorterne af os med deres logo på.

Ring: 41312635

Skjorter med tryk til firmaet

Ved at have logo på arbejdernes skjorte vil du få en gratis og garanteret markedsføring. Alle ligger nemlig mærke til et logo og vil hurtig vise interesse, såfremt at medarbejderen skulle bære denne skjorte i fritiden.

Alt efter hvilken skjorte du køber, vil du kunne sætte dine medarbejders fremtidige look. Skjorter behøver ikke være elegante mere – i dag kan de også fremvise en casual eller rocket stil. På denne måde kan du tilpasse skjorterne efter det arbejdsmiljø, som de befinder sig i – og hvis du kender dine medarbejdere godt, vil du kunne tilpasse deres skjorter efter deres personlige stilarter.

Når du køber vores skjorter, vil du kunne tilpasse stilen. Alle vores skjorter kan nemlig gå med slips eller butterfly – eller hvordan du nu ønsker at stilen skal være i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Vores tryk på vores skjorter er langtidsholdbare. De kan tåle vask i en vaskemaskine, men for ikke at slide for meget på dine fremtidige skjorter, bør du tjekke vores vaskeanvisning, som du kan finde her på vores hjemmeside.