Viser alle 8 resultater

  Tryk på paraply

  Søger du en paraply, som ikke bare har en god kvalitet, men også er førende inden for området, ja, så er du kommet til det helt rigtige sted.

  Vi har mange paraplyer, som er lette at have med i tasken – også kaldet for en taskeparaply. Takket være disse paraplyer, vil du ikke længere frygte, hvis du glemmer paraplyen på vej til arbejde – for vi kender allesammen hvor provokerende det er, at sidde til et møde med sin arbejdsgiver, våd og kold.

  Det er i hvert fald ikke det bedste indtryk man kan gøre – og du kan arbejdsgiver kan være med til at gøre hverdagen lidt bedre, ved at give gratis paraplyer ud.

  Derudover har vi også golfparaplyer – både i en stor og i en lille udgave. Vi har også en golfparaply med glasfiberstok og som er stormsikker, hvilket er de perfekte paraplyer, såfremt at du ønsker at imponere vennerne eller kollegaerne.

  Størrelsen på vores paraplyer variere, så du bliver nødt til at gå ind og se hvilken paraply der passer dit behov bedst. De fleste af vores paraplyer har en 120 cm diameter, hvilket dækker hele personen og lidt til.

  I de store paraplyer, vil man godt kunne klemme to personer ind under. Alt efter hvilken paraply du køber vil der også være en automatisk åbning og et unikt håndgreb, som du ikke finder andre steder.

  Et godt håndgreb kan være altafgørende for en god paraply, da personen som holder paraplyen ikke skal føle ubehag når han eller hun skærmer sig selv mod vejret.

  Ring: 41312635

  Gaver kan være med til at gøre dagen bedre

  Vi anbefaler at du giver en paraply som en gave til dine ansatte. Ved at give en gave, uanset hvor simpel den er, vil du kunne se hvordan arbejderne bliver glade for deres chef og derfor giver den en ekstra indsats. I sidste ende vil du kunne mærke dette på bundlinjen, når årsopgørelsen skal frem.

  Samtidig kan du få os til at lave et tryk på din paraply. Med et godt tryk, vil du kunne fremhæve din virksomhed som en god løsning – for hvis vi skal være ærlige, så er det jo den perfekte redning en dag hvor det regner.

  Udtryk din stil med vores printede paraplyer. Hold dig tør og moderigtig med vores tilpassede designs. Få din perfekte paraply nu hos Nordic Tryk!