Kasketter & Caps med logo

Viser alle 14 resultater

En kasket med logo giver massere af gode muligheder – Alt du behøver at vide om kasketter med logo

En kasket med logo er en af vores populære produkter. Her får du en kasket som er lavet i høj kvalitet, og med et logo, så bliver den helt unik.

Der findes et hav af muligheder for hvordan designet af kasketten skal være. Hos Nordictryk har vi gjort vores bedste for at give dig det bedste produkt, men samtidig også nemt og simpelt for dig. Kasketter med logo fås i mange forskellige farver, og samtidig så er det muligt helt selv at vælge placeringen af logoet. Er der en speciel størrelse, som logoet ønskes i, så kontakt os på kontaktformularen.

En kasket giver hurtigt et særpræget look, og kasketterne har også deres egne egenskaber. Kasketten er super nem at style med ens logo. Der findes et hav af forskellige muligheder for hvordan logoet skal sidde på kasketten. Det er op til en selv hvordan, og hvor man gerne vil placere logoet henne. De fleste vælger at få logoet printet på midtersiden af kasketten. Der er mange forskellige logo-designs som passer godt på en kasket, fordi at geometrien på logoer ofte er aflange eller i cirkler, og dette er gode mønstre at påføre på kasketters geometri. Der vil altid være en ekspert inde over, som sørger for at logoet og kasketten skaber symmetri, så man kan roligt prøve grænserne af.

Hvilke egenskaber har en kasket?

Tøj på hovedet har været en del af menneskelig kultur i længere tid. Hatte har været en del af modebilledet i mange år, og det har det også af praktiske årsager. En kasket eller en cap beskytter både hovedbunden fra sol, så man ikke behøver at bruge solcreme på arealet. Yderligere, så giver det også varme til hovedbunden. Hos mange, vil håret være nok til at varme hovedbunden, men hos mennesker uden særlig meget hår på hovedet, så er en kasket en god investering i de koldere måneder.

Hvilke kasketter med logo er der at vælge imellem?
Kasketter med logo er ikke den eneste hoved beklædning som man kan få printet logo på. Yderligere, så kan man finde bøllehatte, og flere forskellige caps. Caps er i modsætning til bøllehatten anderledes bygget. Det betyder at man ikke kan blokerer solen fra ens syn på samme måde som man kan med caps og kasketter.

Hvad skal man være opmærksom på når man bestiller kasketter med logo?
Kasketterne er lavet af højkvalitets materiale, som lever op til alle krav. I stedet for at betale det dobbelte for at en anden designer kasketten, kan man i stedet betale det halve her, og selv bestemme designet. Hos Nordictryk, så har vi en masse erhvervskunder. Bestiller man til erhverv, så er det op til en selv, hvor mange produkter, som man ønsker sig. Det er ikke alle farver, som logoet til kasketter kan laves i. De forskellige farver, som er tilgængelige fremvises på produktsiderne.

Kasketter til hårdt fysisk arbejde
Håndværksbranchen er en branche med hårdt fysisk branche, hvor man ofte let bliver beskidt, og er sårbar over for forskellige ting på arbejdspladsen. Her kan kasketter med logo være hjælpsomme. Selvom man har en masse forskelligt tøj, så er det kun med en af de mange typer hatte, at man kan beskytte sin hovedbund. Uden kasketter, så står man med et område som er ubeskyttet, og det kan gå galt. Beskyttelse på hovedbunden kan også bruges i andre brancher. Det kan være i brancher der har at gøre med kemikalier, hvor at et lag tøj kan beskytte en mod syre. Der er mange situationer, som kan opstå hvor det ville være slemt, eller værre til, hvis ikke man beskytter sig selv med kasketter.

Andre anvendelsesmetoder for logoer

Det er ikke kun inden for erhverv at print på tøj har sin charme. Der kan sagtens dannes logoer uden kommerciel interesse, som man kan bærer rundt på sit yndlingstøj. Går man meget i et specielt tøj materiale, eller med kasketter fra et brand som er behagelige at have på, så kan man også få lavet sit eget logo. Her behøver logoet ikke at have en kommerciel interesse, men i stedet være noget man synes er pænt, som komplimenterer ens stil. Det kan være et mønster eller en farve på logoet, som passer ind i et sæt, eller det kan være en bøllehat med et mønster som man holder af. Eftersom at logoer skabes digitalt, så kan man være meget præcis i sin udformning af logoet. Kan man lide at være designer i sin fritid, så er det også et hyggeligt projekt at forme sine egne mønstre på sit tøj, som man går rundt med til dagligt. Det er muligt at medbringe sit eget tøj til Nordictryk, for at få logoet printet, men det samme er også gældende for caps og kasketter på shoppen. Her er der ikke nogen forskel for slutresultatet af printet.