Viser alle 12 resultater

  Bestil fodboldtrøjer med eget tryk

  Du kan få dit helt eget design på din fodboldtrøje Nordictryk i alle størrelser og designs. Det kan være fodboldtrøjer med tryk, landsholdstrøjer med tryk, løbeshorts eller helt almindelige t-shirts, hvilket kan gøre sport og træning til en sjovere og mere personlig oplevelse.

  Få navnet på din yndlingsspiller fra landsholdet bag på din helt egen trøje

  Du kan få en personlig landsholdstrøje med navnet på din yndlingsspiller fra landsholdet. Hos Nordictryk står vi klar med en kombination af de bedste trykteknikker og designs, så du kan få lige præcist den landsholdstrøje med tryk, du ønsker. Du kan også bestille andet sportstøj med tryk såsom shorts eller trænings t-shirts med tryk af dit ønske.

  Mangler I fodboldtrøjer til jeres forening? Få jeres eget logo i dag

  Få jeres eget logo på fodboldtrøjerne hos Nordictryk. I kan få jeres eget personlige og kreative logo eller holdnavn på jeres fodboldtrøjer. Når I spiller kamp eller er til træning med jeres egne fodboldtrøjer med tryk, vil I se mere professionelle ud og mærke et særligt sammenhold. Giv et personligt præg til jeres klub eller forening med Nordictryk. Vi leverer fodboldtøj med tryk i højeste kvalitet, så I kan opleve en helt særlig hold oplevelse. Hos Nordictryk kan du også finde tryk til dit sportstøj, så du kan give det et personligt præg. 

  Vi kombinerer forskellige trykteknikker med tøj af topkvalitet til gode priser, og vi tilpasser det jeres specifikke ønsker og behov. Bestil fodboldtrøjer med tryk i dag og få personlig vejledning på tlf.: + 45 71 99 89 59 angående designs, størrelse og placering på fodboldtrøjen fra vores dygtige eksperter.

  Ofte stillede spørgsmål​

  Hvordan får man tryk på fodboldtrøjer?

  Du kan få dit helt eget design på din fodboldtrøje eller sportstøj med Nordictryk i alle størrelser og designs. Det kan være fodboldtrøjer med tryk, landsholdstrøjer med tryk, løbeshorts eller helt almindelige t-shirts, hvilket kan gøre sport og træning en del sjovere og mere personligt. Få personlig betjening og rådgivning til logoer, designs og placering hos kundeservice.

  Kan man få tryk af fodboldtøj?

  ​Du kan få tryk på fodboldtøj hos Nordictryk. Fodboldtøj med tryk er populært, fordi man som hold kan få en personlig og ens sports uniform til træning og kamp. Du kan også få tryk på sportstøj eller landsholdstrøjer med tryk med forskellige designs og trykteknikker.

  Kan man selv lave tryk på tøj?

  Du kan få dit eget design på firmajakker, medarbejder t-shirts, sportstøj eller fodboldtrøjer med tryk hos Nordictryk. Fodboldtrøjer med tryk kan give dig og dit hold et professionelt look og et rigtigt holdånd.